Radionica u Rovinju


etnofilm

G
lazbena radionica zapadnoafričkih ritmova za početnike na festivalu etnografskog filma ETNOFILm u Rovinju

U sklopu ETNOFILm festivala održat će se glazbena radionica koja promovira glazbene instrumente zapadnoafričke kulture, te promiče multikulturalnost i alternativnu glazbenu kulturu, pod vodstvom Nenada Kovačića. Održat će se 24-26. travnja 2014. u Rovinju u Multimedijalnom centru.

Ova glazbena radionica  promovira glazbene instrumente zapadnoafričke kulture, te promiče multikulturalnost i alternativnu glazbenu kulturu. Oživljava ritam prisutan u svakom čovjeku te potiče razvoj motoričkih sposobnosti, memoriju i muzikalnost. Polaznici će naučiti tradicionalne afričke ritmove, solo dionice, te improvizirati i sami stvarati ritmove, što utječe na razvoj motoričkih sposobnosti i memorije. Polaznicima se omogućava sav potreban materijal za vježbu, a trodnevna radionica uključuje i kratko predavanje i prezentaciju o zapadnoafričkim ritmovima i kulturi uz fotografije. Voditelj radionice je Nenad Kovačić, potpredsjednik udruge Dyalli za kulturnu suradnju i promicanje afričke kulture u Hrvatskoj, također iskusni glazbenik i član bendova Antenat, Afion, Naš mali Afro bend i Sevdah Takht Damira Imamovića.

Trajanje radionice je 2 sata dnevno u dogovoru s polaznicima. Broj polaznika za trodnevnu radionicu je ograničen na 10 sudionika, a najmlađa dob polaznika je 15 godina.

Cijena radionice iznosi 225 kuna.

Rok za prijavu je 24. ožujak 2014. na kontakt tamara@etnofilm.com

6. ETNOFILm festival će se tradicionalno održati u Rovinju od 24. - 26. travnja 2014. Uz druženje s gostujućim autorima filmova, posjetitelje očekuje i radionica, predavanja o recentnim vizualno-antropološkim temama te izložba i koncert u popratnom programu. Više informacija na etnofilm.com.


Odnosi s javnošću / Public relations 6. EFF
Monika Marušić
monika@etnofilm.com
Mob:  00385 (0) 91 570 3242

 www.etnofilm.com

Međunarodni festival etnografskog dokumentarnog filma ETNOFILm Festival

International Ethnographic Documentary Film Festival ETNOFILm Festival

24. - 26. travnja 2014. @ Rovinj

etnofilm

 

24. travnja 2014.

VijestiTaKaDiMizacija Visa 2

15. lipnja 2016.
I ove godine radim intenzivnu radionicu ritma na Visu. Radionica…

Nova radionica zapadnoafričkih radionica

26. rujna 2015.
5.10. počinje novi ciklus radionica zapadnoafričkih ritmova u organizaciji Centra…

TaKaDiMizacija Visa

18. lipnja 2015.
Intenzivna radionica Ritma na Visu, u organizaciji kazališta Besa, 18.…


Prikaži još